Gerijpt vlees

Wij bieden u ook een ruim assortiment buitenlandse rassen rundsvlees aan die gerijpt zijn in onze eigen rijpingskast.

Waarom droog rijpen?

Het vocht wordt uit het vlees getrokken, waardoor het vlees een krachtigere smaak krijgt.

Alle soorten, uitgezonderd wit-blauw rundvlees, worden 4 à 5 weken gerijpt in onze eigen rijpingskast.

Simmenthal (Oostenrijk en Duitsland)

Het vlees is fijn van structuur en heeft een goede vetdooradering.

Charolais (Frankrijk)

Dit vlees met weinig vet en daardoor een vollere smaak is afkomstig uit de streek Charolais.

Holstein (Nederland)

Lekker mals en sterk van smaak.

Blond d'Aquitaine (Frankrijk)

Ouderwets biefstuk zoals vroeger, met veel karakter

West-Vlaams Rood (België - de westhoek)

Dit vlees heeft een fijne vezel en is zéér mals. Het is afkomstig uit de streek van Diksmuide en Staden.

Wit-blauw rundvlees (België)

Dit is ons Belgisch rundsvlees. een perfecte prijs-kwaliteit-smaak-vet-verhouding.
Dit vlees is perfect geschikt voor een goeie biefstuk, çote à l'os ...

Limousin (Frankrijk)

Het vlees met een fijne vezel en uitstekend van kwaliteit is afkomstig uit het zuidwesten van Frankrijk.

Geduld geeft
extra smaak.